Sijoitajavalmenna-uusimaa.fi -verkkosivuston saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee sivustoa sijoitajavalmenna-uusimaa.fi. Tässä selosteessa kerromme sivuston saavutettavuuden tilasta ja miten voit antaa meille palautetta palvelun saavutettavuudesta. 

Sivustoa sijoitajavalmenna-uusimaa.fi koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta (306/2019). Tästä verkkopalvelusta vastaa HUS (Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri).

Haluamme, että mahdollisimman moni käyttäjä pystyy käyttämään digitaalista palvelua.

Saavutettavuuden tila

Tämä sivusto täyttää xx tekemän arvioinnin mukaan lain vaatimat AA-tason saavutettavuuskriteerit (WCAG 2.1).

Huomastiko puutteita saavutettavuudessa?

Jos löydät ongelmia, joita ei ole kuvattu tällä sivulla, ilmoita niistä meille ja teemme parhaamme puutteiden korjaamiseksi. Voit lähettää palautetta sähköpostitse osoitteeseen ips_admin@hus.fi. Kerro viestissä, mitä palaute koskee ja kuvaa ongelma mahdollisimman tarkasti.

Saavutettavuuden valvonta

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle. Pyrimme vastaamaan 14 päivän kuluessa. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan, kuinka ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

www.saavutettavuusvaatimukset.fi

saavutettavuus@avi.fi

puh. 0295 016 000 (vaihde)

Seloste on laadittu 02.06.2021.